https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home BIGBUBBLE BODY CREAM & BODY SCRUB by MAMO SOAP & MORE - Antalicious

BIGBUBBLE BODY CREAM & BODY SCRUB by MAMO SOAP & MORE

Κορίτσια μου γειά σας ,
Ίσως έχετε καταλάβει την αδυναμία  μου στις κρέμες σώματος και τα scrubs αλλά και γενικότερα στην περιποίηση του δέρματος μου.Ειδικά όταν αυτά τα προιόντα είναι χειροποίητα και φυτικά!


Σήμερα θα σας μιλήσω για την Mamo soap & more .
Με το που μπείς στην σελίδα της θα ενθουσιαστείς με την τεράστια ποικιλία χρωμάτων και αρωμάτων στα προιόντα της , αλλά μπορείς να παραγγείλεις και την δική σου αγαπημένη μυρωδιά αν δεν σε καλύψει η μεγάλη ποικιλία!

Εμένα επέλεξε να μου στείλει  για να δοκιμάσω την υπέροχη κρέμα σώματος και το αντίστοιχο scrub με άρωμα Bigbubble !!! Aπλά αγάπησα!



Η κρέμα σώματος έχει ένα καταπληκτικό φούξια έντονο  χρώμα και σε συνδιασμό με το άρωμα σε κάνει να θες να το φάς!
Αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό και ενυδατωμένο , η μυρωδιά του θα πλημμυρίσει όλο το μπάνιο και θα μείνει για ώρες επάνω σου!



Το scrub περιέχει cranberry και έχει ως βάση το λάδι καρύδας το οποίο έχει την ιδιότητα να πήζει στις χαμηλές θερμοκρασίες και στις υψηλές να γίνεται ρευστό , γι αυτό θέλει να το βάζεις για λίγη ώρα στο ψυγείο για να πάρει την κατάλληλη μορφή για να κάνεις την απολέπιση σου .
Κάνει μέτρια απολέπιση , δεν γδέρνει το δέρμα και είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες! Το λάδι καρύδας θα αφήσει την επιδερμίδα σου απαλή σαν μωρού!



Αξίζει να  τσεκάρετε αυτή την όμορφη δουλειά στο facebook  ΕΔΩ
                                                                             στο instagram ΕΔΩ

Φιλάκια πολλα!



1 σχόλιο:

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...