https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home MARC INBANE TANNING SPRAY REVIEW - Antalicious

MARC INBANE TANNING SPRAY REVIEW


Γειά σας κορίτσια μου !!! Μετά από εκατοντάδες καλές κριτικές που έχω διαβάσει για το Marc Inbane tanning spray αποφάσισα να το δοκιμάσω κι εγώ για να δώ αν όντως είναι τόσο καλό όσο λένε . Δεν είναι πολύ luxury η συσκευασία , τι λέτε???

Πήρα την συσκευασία των 200 ml και το γάντι εφαρμογής για το σώμα! Υπάρχει και πιο μικρή συσκευασία , η οποία είναι για το πρόσωπο και έρχεται μαζί με ένα πινέλο για πιο εύκολη εφαρμογή.

Το spray θα σου δώσει ένα φυσικο και υγειές μαύρισμα χωρίς την επιβλαβή ακτινοβολία του ήλιου.Περιέχει φυσικά συστατικά όπως aloe vera  και Gingko.Είναι απολύτως αφαλές και φυσικό και απλώνεται πολύ εύκολα . Διαρκεί από 5 έως 7 ημέρες και φεύγει ομοιόμορφα .Το πιο σημαντικό απο όλα είναι πως έχει ένα απολύτως φυσικό χρώμα και δεν είναι αυτό το απαίσιο πορτοκαλί που σου δίνουν άλλα παρόμοια προιόντα.
Το φιαλίδιο των 200ml θα σου προσφέρει 60 χρήσεις για πρόσωπο και λαιμό!


Για το πρόσωπο χρησιμοποιώ ένα πινέλο foundation

To γάντι είναι απίστευτα απαλό και πολυτελές

 Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα ενθουσιασμένη για να δώ τα αποτελέσματα , απο την βιασύνη μου δεν το άπλωσα καλά σε όλο το σώμα με αποτέλεσμα να φαίνεται η διαφορά .
Σίγουρα για να απλωθεί στην πλάτη χρειάζεσαι βοήθεια απο κάποιον .
Σου δίνει όντως ένα υπέρ φυσικό μαύρισμα και δεν φαίνεται οτι έχεις χρησιμοποιήσει καποιό προιόν για να το καταφέρεις . Δεν ξεβάφει στα ρούχα αρκεί να περιμένεις ένα 15 λεπτο μετά την εφαρμογή.Στο πρόσωπο το απλώνω με ένα πινέλο για foundation και μετά αφού στεγνώσει προχωράω κανονικά με το μακιγιάζ .
Για να κάνω την διαδικασία στεγνώματος λίγο πιο γρήγορη χρησιμοποιώ το πιστολάκι μαλλιών.
Θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί , αν και ακριβό , αξίζει τα λεφτά του και μας κρατάει μακριά απο τις βλαβερές πλέον ακτίνες του ήλιου .
Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...