https://www.google.com/adsense/new/u/0/pub-6976327394878752/home SPRING IS ALL AROUND / GLOWBOX / SPRING BOX - Antalicious

SPRING IS ALL AROUND / GLOWBOX / SPRING BOX

Κορίτσια μου ,  μόλις παρέλαβα το συνδρομητικό κουτάκι μού από την εταιρεία GLOWBOX!
Το GLOWBOX είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που φροντίζει κάθε μήνα να λαμβάνεις ένα κουτί με 5-7 προιόντα σε συσκευασία δώρου . Κάποια είναι σε full size ενώ κάποια άλλα σε travel size! H τιμή του είναι στα 24 ευρώ ενώ το περιεχόμενο του ξεπερνάει τα 60 ευρώ.
Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιείχε το κουτάκι μου ..

Ο κύριος λόγος που προμηθεύτηκα το κούτι του Μαρτίου, ήταν γιατί περιέχει μέσα μια ολοκληρομένη θεραπεία μαλλιών, απο την οποία είχα δοκιμάσει παλαιότερα μόνο το λαδάκι και είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη! Ήθελα λοιπόν να δώ αν και το σαμπουάν και η κρέμα κάνουν τόσο καλή δουλειά! Μιλάω για τα προιόντα της SARYNA KEY .
Είναι ένα σέτ με τα 3 best selling προιόντα για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά.Περιέχουν shea butter, πρωτείνη μεταξιού και βιταμίνες!Το σέτ αποτελλείται από ένα shampoo , butter  και oil και η τιμή του είναι στα 24.80 ευρώ! Όπως καταλαβαίνετε η αξία του είναι μεγαλύτερη απο όσο κοστίζει όλο το κουτί!




Επόμενο προιόν είναι από την εταιρεία BLUE SCENTS
Είναι ένα body scrub με άρωμα ρόδι το οποίο περιέχει ελαιόλαδο και εκχύλισμα σταφυλιού. Οι λεπτοί κόκκοι αμυγδάλου απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος ενώ τα ενυδατικά συστατικά του θρέφουν την επιδερμίδα.Είναι σε full size στα 200ml και η τιμή του είναι στα 13.00 ευρώ.









Ακόμη ένα προιόν από μία εταιρεία που δεν ήξερα έρχεται να προστεθεί στη συλλογή μου ! Μιλάω για μία μάσκα προσώπου από ενεργό άνθρακα ο οποίος καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας ρίπους και μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει εξαιτίας της βιταμίνης c που περιέχει!Είναι από την εταιρεία  QUICK FIX FACIALS και μπορείς να την βρείς στο eshop του glowbox. Η τιμή της είναι στα 9.80 ευρώ τα 100 ml.




Το κουτάκι μου περιείχε και ένα προιόν μακιγιάζ το οποίο δοκίμασα κατευθείαν. Είναι από την εταιρεία BEAUTY LOOP  ένα matte liquid lipstick σε μία τέλεια nude καφέ απόχρωση  . Με το που το άπλωσα στα χείλη μου στέγνωσε αμέσως χωρίς όμως να τα κάνει ξηρά και αφυδατωμένα εξαιτίας των ελαίων που περιέχει . Η απόδωση στα χείλη είναι εξαιρετική που σημαίνει οτι θές ένα μόνο πέρασμα! Σίγουρα θα πάρω και άλλες αποχρώσεις. Η τιμή του είναι στα 14 .00 ευρώ.
Το τελευταίο προιόν στο κουτάκι μου ήταν ένα balm απο την εταιρεία LAOUTA  . Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το σώμα και το πρόσωπο όπου νιώθεις αφυδάτωση ή ξηροδερμία. Η τιμή του είναι στα 6.50 ευρώ.

EXTRA GIFTS 
 Ένα τέλειο μαρτάκι για το χέρι που αμέσως πήρε την θέση του .

Μία κρέμα ματιών για μαύρους κύκλους από την NUXE   σε δειγματάκι!











Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη απο τα προιόντα ! Όλα είναι ένα κι ένα. Σίγουρα θα ακολουθήσει review ! Αλήθεια ,έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο απο αυτα?
Μην ξεχάσετε να πατήσετε πάνω δεξιά το κουμπάκι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ γιατί με βοηθάει πολυ!!
Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το πιο ΕΥΚΟΛΟ παγωτό MERENDA

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ,  γειά σου, Ξεκινάω μια νέα στηλη στο blog μου με κάτι που αγαπώ πάρα πολυ και δεν είναι αλλο απο την μαγειρική! Παρακάτω λοιπόν θ...